POLITIEKE COLUMN:

Wegens beëindiging van mijn politiek mandaat wordt deze blog niet langer bijgewerkt.
Oudere bijdragen blijven online staan.

vrijdag 22 maart 2013

Moslims in Europa respecteren uw systeem niet!


In Denemarken, waar ze ondertussen al enkele jaren leeft, heeft de Pakistaanse Sabatina James al enkele multiculturele huisjes omver gehaald. Ze ontvluchtte haar islamitische familie in Pakistan, en weet alles van meisjes en vrouwen die de zogenaamde “cultuur van de eer” – lees: de islamitische cultuur – zijn ontvlucht. Het gaat over machtsstructuren, over geweld en hypocrisie. Sabatina, aldus de webstek No Compulsion, is even hard voor de Westerse politici en zogenaamde antiracisten als ze is voor de leiders van de moslimwereld. Vooral voor de zogenaamd gematigde moslims, die niet eens durven rechtstaan en het woord ‘neen’ uitspreken.
Ze schreef een boek over haar strijd, “My Flight for Fait hand Freedom” en roept Europa voortdurend op om zeer waakzaam te zijn en de waarden van de Europese wereld te verdedigen.  “Want wat we nu meemaken is een botsing tussen beschavingen”.
Ze windt er geen doekjes om: islam is niet compatibel met democratie en vrijheid van meningsuiting. Het gaat om een godsdienst van de 7de eeuw, die alle evoluties en revoluties van Europa heeft gemist.  Ze gelooft de multiculturele Westerse lobby niet meer, die zegt dat het alleen een probleem is van opvoeding en klasse. Dat onvoldoende opleiding en economische kwetsbaarheid van de eigen zeer gelovige familie waren zeer hoog opgeleid, en behoorden tot de topklasse voor ze van Pakistan naar Oostenrijk emigreerden.
Ze klaagt het Westers knuffelbeleid aan. Onlangs nog was er een Zweeds project om meisjes uit zogenaamde culturen van de eer op te vangen. Perfect Zweeds opgezet, met permanente dialoog tussen de familie en de jongeren. Het resultaat was dat minstens 2 jongeren werden vermoord. In geen enkel geval werd gerealiseerd dat meisjes zelf mocht beslissen over hun eigen leven. Waaruit Sabatina James de harde les trekt dat moslims géén respect hebben voor ons systeem.
Op de afsluitende, beslissende vraag of we kans maken om stand te houden tegen de oprukkende islam, antwoordt mevrouw James: “Natuurlijk! Als men maar met voldoende nadruk de Europese waarden blijft verdedigen, de waarde van de vrijheid bijvoorbeeld. Maar momenteel lijkt het wel alsof Europa in niets meer gelooft”.Geen opmerkingen: