POLITIEKE COLUMN:

Wegens beëindiging van mijn politiek mandaat wordt deze blog niet langer bijgewerkt.
Oudere bijdragen blijven online staan.

woensdag 21 maart 2012

Ook digitale kloof tussen Vlaamse en Waalse bedrijven


Een klein bericht in De Tijd trok mijn aandacht – het dateert ondertussen van vrijdag 2 maart maar het heeft aan actualiteit niets aan waarde ingeboet. “Digitale kloof tussen Vlaamse en Waalse bedrijven”. Een klein niemendalletje, zal u misschien zeggen, een detail in deze tijden van besparingen, begrotingsmaatregelen en dergelijke. Akkoord, maar tezelfdertijd symptomatisch misschien voor het verschillend ondernemersklimaat in België?
“Tussen ondernemingen in het noorden en het zuiden van het land gaapt een digitale kloof, zo blijkt uit een inventaris door de directmarketingspecialist Email-Brokers. Van de 27.500 e-commercesites zijn er twee derde Vlaamse en slechts een vijfde Waals” (De Tijd, 02.03.2012).

1 opmerking:

Anoniem zei

Deze column slaat nergens op. Dit is een typische reactie van een V-belanger die met zijn vergrootglas een punt wil uitvergroten om nog maar eens te "bewijzen" dat de Walen nergens toe dienen. Stel u nu eens voor Meneer Logghe dat die digitale kloof er in de toekomst niet meer is en we op digitaal vlak een stevig België hebben waar iedereen bij baat? Zou dat niet mooi zijn? Ik walg van dergelijke publicaties die niemand ook maar iets bijbrengen. Zagen en klagen; dat zou de slogan van Vlaams Belang moeten zijn. Groeten, een trotse optimistische én realistische Belg.