POLITIEKE COLUMN:

Wegens beëindiging van mijn politiek mandaat wordt deze blog niet langer bijgewerkt.
Oudere bijdragen blijven online staan.

woensdag 2 april 2008

Immigratie beperken: alleen in België racistisch?

Het Vlaams Belang pleit al jaren voor een objectieve berekening van de kostprijs van de immigratie, omdat de zogenaamde verrijking van de zogenaamde multiculturele samenleveing wel eens volledig in kaart mag worden gebracht. Ook pleiten wij ervoor om de zogenaamde familiehereniging ernstig te beperken. De uitwassen zijn namelijk zo frequent en zo ernstig dat men hieraan dringend paal en perk moet stellen.

Het Vlaams Belang kreeg voor zijn zogenaamd racistische voorstellen het ganse zogenaamde morele bovenlaagje van België over zich heen, van het zogenaamde Centrum voor Racismebestrijding en Gelijke Kansenbeleid over allerlei andere al dan niet gesubsidieerde zogenaamde antiracisten. Wij werden – en wij zijn – de officiële pispaal van het koninkrijk.

Daarom doet het deugd van tijd tot tijd gelijk te krijgen uit totaal onverwachte hoek. Zo leest men op de webstek van Het Laatste Nieuws (01.04.2008): “Toegenomen immigratie, vooral vanuit de nieuwe EU-landen, heeft Groot-Brittannië weinig of geen economisch voordeel gebracht, zegt een commissie van het Britse Hogerhuis in een vandaag uitgebracht rapport. De commissie pleit er dan ook voor het aantal immigranten omlaag te brengen en de mogelijkheid voor immigranten om partners of andere familieleden naar Groot-Brittannië te laten overkomen, te beperken”. Het Britse Hogerhuis: racistisch?

Slecht nieuws voor de multicul-profeten, die nog steeds geloven dat migratie alleen “verrijking” met zich meebrengt. Reeds in 2006 waren er trouwens reeds alarmerende berichten uit Groot-Brittannië. De voorzitter van de Britse lokale besturen (een soort V.V.S.G.) zei namelijk (verslag in De Tijd, 09.08.2006): “In het Verenigd Koninkrijk moeten de gemeenten de volgende jaren hun belastingen mogelijk verhogen om de dienstverlening aan Europese migranten in het land te kunnen financieren. Voor sommige gemeenten zou dit als gevolg hebben dat in de volgende vijf jaar een jaarlijkse belastingverhoging van 6% moet worden verrekend.” En nog volgens dezelfde woordvoerder onderschatte de regering Blair “zwaar het aantal immigranten dat in bepaalde Britse regio’s leeft”.

Hoe zit dat in België? Wanneer komen hier eindelijk eens cijfers op tafel? Of heeft men soms schrik dat ook bij ons de kosten van de zogenaamde multiculturele verrijking wel eens lelijk zouden kunnen tegenvallen? Wat belet het regime om onze vrees te ontmijnen met duidelijk en helder cijfermateriaal?

Geen opmerkingen: