POLITIEKE COLUMN:

Wegens beëindiging van mijn politiek mandaat wordt deze blog niet langer bijgewerkt.
Oudere bijdragen blijven online staan.

vrijdag 27 juni 2008

Met uw leeuwenvlag op vakantie? Geef ons een seintje!

300.000 leeuwenvlaggen onder de Vlamingen verdelen en zo opnieuw onze Vlaamse identiteit op een positieve manier onderstrepen: ziedaar het doel dat het Vlaams Belang zich enige tijd geleden had gesteld. De gemiddelde Vlaming heeft zich in de loop van de voorbije eeuwen veel te gemakkelijk laten ringeloren, heeft zich in het verleden veel te gemakkelijk bij de neus laten nemen. De gemiddelde Vlaming ging veel te lang gebukt onder allerlei minderwaardigheidscomplexen, tijd dus om deze onzalige periode voorgoed achter ons te laten. En vooral: in deze tijden van politieke hoogspanning een signaal naar de zogenaamde Vlaamse meerderheidspartijen. Vlaamse zelfstandigheid is voor steeds meer mensen bijna een vanzelfsprekend alternatief.

Ondertussen bleek de campagne een schot in de roos: de afgelopen maanden werden vele tienduizenden Leeuwenvlaggen en ander VL-promotiemateriaal tot in alle uithoeken van Vlaanderen bezorgd. Op 11 juli, de Vlaamse nationale feestdag, wil het Vlaams Belang Vlaanderen geel en zwart zien kleuren.

Niet alleen hier bij ons, maar ook in het buitenland kunnen bewuste Vlamingen de Leeuw laten klauwen. De komende weken organiseert het Vlaams Belang een fotowedstrijd: creatieve, originele of gewoon grappige (vakantie)foto’s van Leeuwenvlaggen in binnen- of buitenland kunnen aan de redactie van de nationale webstek worden bezorgd via volgend adres: leeuw@vlaamsbelang.org.

Tenslotte nog dit: het regiosecretariaat in Roeselare – Noordstraat 193 – houdt opendeur tijdens de Batjes. Zaterdag-, zondag- en maandagnamiddag kan u op het Vlaams Belangregiosecretariaat terecht voor een gezellige babbel. U kan er uw persoonlijke leeuwenvlag komen afhalen, u kan er andere hebbedingetjes meenemen. De deur staat open!

2 opmerkingen:

Duplo Duplex zei

Potverdoerie, allemaal go en wel maar wanneer gaan die batjes door?

Duplo Duplex zei

Sorry, maar er is iets is met de reactiemodule want ik moet hier blin typen. Het is dus eignelijk niet mogelijk om te reageren.