POLITIEKE COLUMN:

Wegens beëindiging van mijn politiek mandaat wordt deze blog niet langer bijgewerkt.
Oudere bijdragen blijven online staan.

maandag 6 juni 2011

Enkele immigratieregels…

1. In de scholen worden er geen programma’s opgezet voor vreemde talen.
2. Alle beslissingen van de overheden en alle verkiezingsbeslissingen worden afgehandeld in de nationale taal.
3. Alle administratieve vragen worden behandeld in onze taal.
4. Vreemdelingen mogen geen last zijn voor de belastingbetalers. Geen sociale zekerheid, geen maaltijdvergoedingen, geen gezondheidszorgen of andere voordelen worden hen dus toegekend. Elke inbreuk leidt automatisch tot verwijdering.
5. Vreemdelingen mogen investeren in het land, maar het minimum moet minstens 40.000 groter zijn dan de dagelijkse minimumbehoefte.
6. Als vreemdelingen onroerend goed willen kopen, zijn de mogelijkheden beperkt. Bepaalde terreinen, in het bijzonder alle onroerende goederen die toegang verlenen tot stromend water, zullen gereserveerd zijn voor de eigen burgers.
7. Vreemdelingen hebben bij ons geen recht om te protesteren. Geen enkele manifestatie, geen enkel gebruik van een vreemde vlag en geen enkele politieke organisatie zijn toegelaten. Beledigende uitspraken over ons land, de regering en de politiek zijn niet toegelaten. Elke overtreding leidt tot automatische verwijdering.
8. Als iemand het land op een illegale manier binnenkomt, wordt hij zonder uitstel opgespoord. Als hij kan worden gearresteerd, wordt hij opgesloten tot hij wordt uitgezet. Al zijn goederen worden in beslag genomen.
Onmenselijk? Te hard? Het zijn de immigratieregels zoals ze momenteel van toepassing zijn in Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Geen opmerkingen: