POLITIEKE COLUMN:

Wegens beëindiging van mijn politiek mandaat wordt deze blog niet langer bijgewerkt.
Oudere bijdragen blijven online staan.





dinsdag 17 augustus 2010

Succesvolle familiedag van Vlaams Belang in Roeselare

Een helse karwei, toch in elk geval voor de vrijwilligers die deze 3de familiedag van het Vlaams Belang in Roeselare mogelijk hebben gemaakt en in goede banen hebben geleid. Ongeveer 250 mannen (en vrouwen natuurlijk, en kinderen) een goede plaats geven, eten en drinken en een aangename namiddag bezorgen: je zal maar vrijwilliger zijn.



Dankzij een goede voorbereiding (ongeveer een half jaar geleden gestart), een prachtige locatie, een enthousiaste New Orleans Jazz band en – ondanks alle weersvoorspellingen – gans de dag droog weer, zodat ook de kinderen, mét professionele begeleiding, buiten konden spelen. Het zat ons dit jaar dus echt wel goed mee. Tel daarbij dat nationaal in het kader van een (méér dan terechte) bedanking van de militanten voor het vele werk tijdens de jongste verkiezingen ook een financieel steentje wilde bijdragen, en je weet dat het eigenlijk niet meer stuk kon, zondag laatst.


Honderdmaal dank dus aan de vele vrijwilligers: Dank Rita en haar echtgenoot, dank Brenda, Johan en de kinderen, dank Lut en Filip, dank aan Johan, aan Francky en vriendin, dank Herman, Cyriel, Katelijne en Kim, dank aan Norbert (die ondanks het gipsverband een ganse dag heeft gewerkt!), Arlette, en kinderen (vooral dan JC), dank aan Nancy, en dank aan de leiders en leidsters. Dank aan de kok, die weer iets meer dan normaal had voorzien - en nu maar hopen dat ik niemand vergaat.



Volgend jaar organiseren we de 4de familiedag. De juiste datum – vermoedelijk zondag 20 augustus – wordt u natuurlijk nog bevestigd. Mogen wij u in 2011 welkom heten?

Geen opmerkingen: