POLITIEKE COLUMN:

Wegens beëindiging van mijn politiek mandaat wordt deze blog niet langer bijgewerkt.
Oudere bijdragen blijven online staan.

donderdag 29 mei 2014

Vaart wel en levet scone!

Jarenlang heb ik op mijn webstek, later op mijn blog en ook op facebook berichtjes gepost, commentaren, bitterzoetjes, cijfermateriaal uit de Kamer. 1.525 stukjes verder, en spijtig genoeg door de voor het Vlaams Belang vrij dramatische verkiezingen komt aan deze weblog nu een einde. En ik zou de partij van de overwinnaars met een citaat als dit kunnen feliciteren: ‘Een partij die de eer opeist voor de regen, moet niet verbaasd zijn als haar tegenstanders haar de schuld geven voor de droogte”.  Want dat is een optie natuurlijk: de optie van de verbittering.
Er is – gelukkig maar – ook een andere optie: die van de aanvaarding, het doorspoelen van de ontgoocheling en het draaien van de pagina. Zonder verbittering. “Met nooit gebroken moed ons land herop te bouwen, tot statig als een eik voor u ons volk her bloeit”, zoals we zo vaak én geëmotioneerd meezongen. Het politieke werk verder zetten dus, zij het op een ander niveau, vanuit een ander perspectief ook. Maar vooral: het werk verder zetten!
Daarom zeg ik u: Vaart wel en levet scone! Dank, beste lezer, voor uw aandacht, dank voor uw bemoedigende woorden, dank voor de vele raadgevingen, dank voor de steun vooral! Doe vooral verder en laat u door niets afleiden van de hoofdzaak. 

2 opmerkingen:

geert decaestecker zei

Je gaat er toch niet de brui aan geven ???? De moed aub niet opgeven. Na regen komt zonneschijn !

Groeten,

Geert Decaestecker

Rebecca holsen zei

Hallo allemaal

Voor degenen die failliet zijn, Interdit Bancaire, of die projecten en anderen hebben, maak je geen zorgen, want de kredietfinanciering van onze instelling kan helpen met de lening.

E-mail: info@creditfinance-bank.com
Rolandgadner@outlook.de
WhatsApp-nummer: +33784505888
Website: https://creditfinance-bank.com